van der Aa Consultancy | Karin van der Aa
15572
page-template-default,page,page-id-15572,page-child,parent-pageid-15263,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

KARIN VAN DER AA

Vanaf 2013 ben ik zelfstandig ondernemer. Eén van mijn grootste drijfveren is het creëren van bewustwording bij mensen door hen een spiegel voor te houden. De competenties die mij typeren, zijn respect, luisteren en kwaliteitsgerichtheid. Opdrachtgevers en coachkandidaten waarderen mij om mijn heldere en constructieve aanpak en om mijn persoonlijke en enthousiaste uitstraling.

De twee pijlers van mijn bedrijf zijn hospitality en coaching.

Hospitality
Als specialist in klantcontact geef ik bedrijven inzicht in de beleving van hun klanten als het gaat om klantvriendelijkheid, hospitality, bereikbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Ik doe dat door in de huid van de klant te kruipen. Mijn pragmatische aanpak leidt tot concrete adviezen en aanbevelingen. Een interactieve presentatie van mijn bevindingen aan het team zet de medewerkers vervolgens aan het denken. Deze bewustwording is een noodzakelijke basis voor verandering.

Coaching
Als gediplomeerd (loopbaan-)coach begeleid ik mensen in een individueel coachtraject. Worstel je met een keuze, twijfel je soms aan jezelf, zit je niet zo lekker in je vel, ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé: ik ga graag met je in gesprek! 

Samen onderzoeken we wat voor jou belangrijk is en we nemen de tijd om jouw gedachten, gevoelens en inzichten op een rijtje te zetten. Door uit te gaan van jouw kwaliteiten en talenten zet ik je weer in je kracht. En om de vitaliteit te bevorderen voeren we –als het past- onze gesprekken in de buitenlucht.

Mijn werkervaring tot 2013

Mijn eerste baan was die van beroepskeuze-adviseur bij een particulier beroepskeuzebureau in Roermond; het begeleiden van leerlingen en studenten bij het maken van een juiste studie- en loopbaankeuze stond jarenlang centraal. 

Later was ik werkzaam bij Centraal Beheer Achmea in Apeldoorn. Dáár heb ik de kneepjes van het (telefonisch) klantcontact leren kennen. Niet alleen als agent maar ook als teammanager. Sleutelwoorden in deze periode waren: klantvriendelijkheid, commercialiteit, gesprekstechnieken en hoge werkdruk. Als teammanager was het de kunst om medewerkers zo te faciliteren dat zij hun werk goed konden uitvoeren, de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen (jobrotation, talentmanagement), de bezetting steeds op orde te hebben en het ziekteverzuim zoveel mogelijk te beperken. Uiteraard met als doel de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  

Ten slotte heb ik als assessor/coach bij SPARQ talloze selectietrajecten (assessments), beoordelingstrajecten (assessments, kwaliteitsmetingen) en ontwikkeltrajecten (personal coaching) uitgevoerd. Zowel bij profit- als bij non-profitorganisaties: politie, overheid, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.

SAMENWERKINGSPARTNERS

iScreen

Dienstverlener in toegepaste bedrijfspsychologie
Online testing & assessment

Offiss

Arbeidsbemiddeling met als specialisatie klantcontact, dienstverlening en ondersteuning

Senior trainers

Met ervaring en deskundigheid in de klantcontactbranche

OPDRACHTGEVERS

De afgelopen jaren werkten wij onder andere voor: