van der Aa Consultancy | Van A naar Beter
rapportage, coach, coaching, verdieping, team, feedback, tips, advies
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

EN NU NAAR B

De aanbevelingen in onze rapportages zijn helder en praktisch. Het kan gaan over zaken waar de klantcontactmedewerker niet direct invloed op kan uitoefenen. Zoals een duidelijke en juiste routebeschrijving, parkeermogelijkheden, comfortabel zittende stoelen tijdens het wachten. Het kan ook gaan over zaken waar zij wél invloed op hebben: houding en vaardigheden. Bijvoorbeeld: eet niet in het bijzijn van bezoekers, neem de telefoon op met een glimlach, spreek in de tegenwoordige tijd.

Deze aanbevelingen zijn bedoeld om de weg van A naar B in te zetten.

HOE PAKT U DAT AAN?

Dat is per organisatie verschillend. Het kan zijn dat u genoeg input heeft om zelf mee aan de slag te gaan. U gaat hen coachen, begeleiden, motiveren en al wat nodig is, en zet op die manier koers naar B. Het kan zijn dat het opfrissen van kennis en vaardigheden omtrent telefoon- en receptie etiquette een noodzakelijke stap is. Of dat juist behoefte is aan verdieping, zoals gesprekstechnieken, stemgebruik, omgaan met lastige klanten. In zo’n geval kunnen wij u helpen!

Uw medewerkers kunnen als team behoefte hebben aan ondersteuning of training, maar ook kan individuele begeleiding voor een medewerker vereist zijn. Ook daarin helpen wij u. We lopen mee in het dagelijkse werk en geven direct feedback, tips en advies aan de betreffende medewerker.